Юридичний Навчально Науковий Інститут Права Сумський Державний Університет

Вітаємо випускників!

    5 липня урочиста церемонія вручення дипломів відбулася на юридичному факультеті СумДУ, яка проходила у вигляді судового засідання. Вручення дипломів – це завжди приємна подія як для випускників, так і для всього професорсько-викладацького складу. Цього року отримали дипломи 8 випусників аспірантури та 177 випускникиків за освітньо-кваліфікаційними рівнями «бакалавр», «спеціаліст», «магістр», 13 з яких з відзнакою. В цьому році вперше були вручені дипломи освітньо – кваліфікаційного рівня «магістр» за специфічною категорією «Інтелектуальна власність».

Від ректорату СумДУ випускників привітав проректор з науково-педагогічної роботи Бріжатий Олександр Володимирович. Вітаючи випускників з завершенням навчання, декан факультету доктор юридичних наук професор Куліш А.М. підкреслив, що нині Україна переживає нелегкий час, а перед юристами постають складні завдання, ефективне вирішення яких надає можливість не тільки реалізувати суспільно корисні проекти та ініціативи, але й впливати на розвиток країни в цілому. Також, Анатолій Миколайович  окремо наголосив на постійній співпраці факультету з юристами-практиками – представниками судових та правоохоронних органів, адже підготовка висококваліфікованих юристів вимагає тісного поєднання теорії й практики! Кращі студенти отримали почесні нагороди за значні успіхи в навчанні, спортивному та громадському житті факультету та університету в цілому.

Бажаємо  молодим юристам успіхів та гідно представляти юридичний факультет СумДУ в своїй майбутній професійній діяльності.

 

Залишити коментар