Юридичний Навчально Науковий Інститут Права Сумський Державний Університет

Результати конкурсу «Я і право»

Відповідно до статті 62 Закону України “Про вищу освіту”, статті 61 Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” з метою виявлення й підтримки обдарованої студентської молоді, створення умов для її творчого зростання, розвитку й реалізації здібностей студентів, стимулювання і активізації їх науково-дослідної роботи, творчої праці, підвищення якості підготовки фахівців, системного вдосконалення навчального процесу, згідно розпорядження директора ННІ Права Куліша А.М. з 17.04.2019 р. по 15.05.2019 р. проведено конкурс наукових робіт юридичного спрямування «Я і право» серед студентів нашого інституту, який було приурочено до Дня Науки.

Конкурсною комісією за результатами проведених двох етапів визначено переможців  конкурсу наукових робіт юридичного спрямування «Я і право», які будуть нагороджені дипломами та матимуть можливість безкоштовної участі в  Міжнародній літній школі у Варненському вільному університеті «Чорноризця Храбра»  в м. Варна Болгарія в період з 23.06-30.06.2019 року.

Переможець конкурсу:

диплом I-го ступеня – Філоненко Сніжана (Ю-72)

Призери конкурсу:

диплом II-го ступеня – Кузіна Ірина   (Ю-73)

диплом II-го ступеня – Бондаренко Максим (Ю-73)

диплом III-го ступеня – Харченко Марк (Ю-82)

 диплом III-го ступеня – Яковлєва Яна (Ю-62)

диплом III-го ступеня – Ковальов Микита (Ю-81)

Учасники конкурсу

Щербак Надія (Ю-72)

Савицька Інна (Ю-73)

Головач Анастасія (Ю-71)

Кордун Ірина (Ю-71)

 

Вітаємо переможців конкурсу наукових робіт юридичного спрямування «Я і право».

         Нагородження переможців та учасників відбудеться о 12.45 20.05.2019 року на засіданні директорату ННІ Права К-3 ауд.316.

Залишити коментар